Páginas

dilluns, 6 d’agost del 2012

Briksdal Glacier

Ens decidim per fer una petita excursió relaxada que ens apropi a veure el glacial de Briksdal. L'excursió és senzilla y força curteta (unes 3 hores anar i tornar més el temps que us quedeu gaudint de les vistes). El camí que seguim està molt ben senyalat i és idíl·lic, un camí verd i primaveral, ple de vegetació, incomptables cascades i la impressionant vista del glacial al fons.

Nosaltres ens vam allotjar a Briksdal, a la cabana MykleBust Hytter. Realment és una de les cabanes més xules on ens vam allotjar i curiosament la més econòmica. Les vistes eren realment espectaculars, per una finestra veiem un glacial i una cascada, per una altre veiem un altre glacial, per una altre una cascada ... una passada!! Molt, molt recomanable. http://home.online.no/~jenmyk/index.cfm


Ens aixequem i podem veure de bon matí les vistes del glacial des de la finestra del dormitori.

Estem a 10 minutets del pàrquing on deixarem el cotxe per començar l'excursió. El primer pàrquing que trobem gratis!!! Des del pàrquing ja comencem a veure una cascada impressionant

Comencem a caminar

La cascada que ens trobem pel camí. Podem veure un joc de arcs de Sant Martí genials.
Pel camí ens anem trobant el Trolls Cars que agafen normalment els turistes que venen  amb el viatge organitzat. És una mica rollo estar tot el rato creuant-se amb els cotxets, però també és veritat que d'aquesta forma, permet a la gent gran la oportunitat de poder apropar-se al glacial. 


El camí és realment idíl·lic i vam tenir una sort increïble amb el temps. Amb aquest sol, la muntanya ens mostra uns colors increïbles.



Trobem un ramat de cabretes que ens roben una mica el cor.


I per fi arribem al glacial i al llac. Vam dinar, descansar i ens vam quedar potser 1 hora i mitja gaudint simplement de les vistes. Per qüestions de seguretat no ens deixem apropar-nos a la base del glacial per tocar el gel. Vam veure un tros de gel caient i va ser espectacular! Quina sorollada!!!


Hi ha gent que contracta activitats sobre el llac glacial


Aquí està el track que vam publicar al Wikiloc.